Eines d'intel·ligència emocional 12

Eines d'intel·ligència emocional 12

Influir, des de la Intel·ligència Emocional Aplicada, és l’habilitat per a crear les condicions necessàries per que esdevingui allò què és el nostre propòsit, i des de els seus valors ètics, filosòfics i espirituals

La influència, com l’interès ens l’han mostrat sempre com a nociu, com lleig, com patrimoni de  “males persones”, quin despropòsit!

Tot i tots ens movem, les emocions és allò que ens mou, per interessos del tipus que siguin. Unes més altruistes i generoses, d’altres més egoistes o unipersonals, però a  la fi totes, absolutament totes, legítimes i lícites per que provenen d’humans amb el nivell de consciència que hagin assolit.

La relació entre diferents interessos es balancejada per la capacitat o habilitat d’influir-nos respectivament, és a dir: ni l’interès, menys encara l’ influència són perniciosos. El que són es absolutament normals, per tant d’Intel·ligència Emocional Aplicada en farà ús adequat des de les seves premisses ja descrites, però mai en negarà la seva autenticitat, la seva vàlua, ni el seu interès social ni influència a la nostre quotidianitat, són eines!

Volem Influïr quan tenim algo a dir, quan tenim un interès, que nomes la pròpia consciència haurà de jutjar. Si estem sans en farem bon ús, i els interessos influïts per d’altres els rebrem sense judici, senzillament decidirem que volem triar, i prou!

Trabajos relacionados

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario